Nedelja 26. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 24.10.2011.
05:53
Alo! A
Da žene povremeno zaslužuju batine, smatra čak 10 odsto srednjoškolaca u Srbiji! Veliki procenat mladih uzrasta od 14 do 18 godina takođe veruje da prebijanje zaslužuju i pripadnici LGBT populacije, kao i da su Romi mentalno manje sposobni za učenje, pokazuju rezultati istraživanja koje je sproveo Helsinški odbor za ljudska prava!
Ponedeljak 24.10.2011.07:04
Biti ekstremno tradicionalan a mlad čovek, loše je? Nikako. Iz divne milujuće parolice tući ženu. Pa i Branko Ćopić u priči kako veli njegov junak zapeva:"Vplim vola koji dobro vuče i čoveka koji ženu tuče". Materinstvo je odnos muškarca koji se gradi hiljadama godine a najbolje i duševnije podignuta žena majka trudnica u svetootačkoj literaturi. LGBT popluacija da li ili nije bolset ne može se zakonima niti odlukama pa sa ma kojeg nivoa od iste osloboditi. Manjine kada se u većini prema predstavniku srpskog naroda itekako su vulgarni nasilni i primitivni , srpsk odgovor je samo reaktivni, razumem mlade ljude.
Ponedeljak 24.10.2011.08:13
Samo ti slusaj Branka Copica imas srece sagradili su nov most a prave jos jedan pazi da se nenadjes jednog dana s pogresne strane mosta zbog tvog nepoznavanja gradiva o zenama Bog je stvorio evu adamu da krati dosadu i da ju je Adam odmah izlemao nebi uzela jabuku i sada bi bili u raju a ne ovde u predvorju pakla
Ponedeljak 24.10.2011.07:38
Zenu ako zelite da vam bude dobra i da vas slusa pozeljno je lemati barem 3x dnevno a neki put i vise puta zena je obicno drsko stvorenje i ima dugacak jezik i zato svakom toplo preporucujem lemajte je ako zelite da imate duzi brak sa doticnom
Ponedeljak 24.10.2011.08:40
hehehe ma ti se samo salis...verujem ja da ti tvoju zenu bas mazis..a to samo kao satro...imam neke poznanike tako pa kad sam kod njih sita se ismejem..On je zove kao vice Dolazi ovamo kucko bice krvi do koljena...ma ima da te ubijem da te seckam bre da te majka ne prepozna...i sve tako misli covek ako samo cuje sa strane da ce horor da bude a obozava je...Inace kad nekad procitam sta je neka uradila pomislim uh sto je nije izlemao na vreme a mnoge neduzne zene su zrtve nasilja...to nikako ne opravdavam..nezadovoljstvo i frustracije se ne lece tako...
Ponedeljak 24.10.2011.09:11
Potpuno si u pravu mene moja zena ima jer sam po prirodi LAK MUSKARAC mene svaka zena moze imati tacno je da je u zivotu nisam nikada udario jer kada sam je detaljno pregledao ovaj upoznao shvatio sam da je to jedno drsko stvorenje gde batine nista ne bi vredele mazim je tako sto joj kupujem slatkise i stalno mi gundja za cigarete i da smanjim ton kada slusam muziku tako da sam nabavio slusalice pozdrav
Ponedeljak 24.10.2011.07:56
Знам за један случај када је муж тукао своју жену она му је одговорила:"удри,удри,али врага у мени нећеш убити".Вероватно је био изазван.Договор кућу гради,али и односе унутар породице. Младим људима је на неки начин наметнута тема и мислим да је то мишљење некаква жеља да се истакну у друштву. Stav tipičan za ispitivanje tradicionalizma - “Porodica i brak su svetinja“ - podržalo je 77 odsto srednjoškolaca.Зар је овај став неприхватљив,а овде управо то желе да покажу они који су вршили то испитивање.Па ваљда је то смисао живљења.Ипак мислим да млади нису много погрешили и моја подршка младима увек је безрезервна.
Sreda 02.11.2011.21:31
Ma koga da bije? Mene ne bih tukao,ma muskarci su svinje zene smatraju za sekualni objekat i za jasuk za tucu ma koga da bije?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)